Mørketidslys på Sleneset.

Tiden som er gått.

Litt om meg selv.

Jeg heter Inger-Lise og er født og oppvokst på Sleneset men har levd mesteparten av mitt voksne liv sør for Dovre. Siste var 26 år på Gjøvik.

Min samboer Terje Løkken og jeg flyttet til min barndoms øy i oktober 1999.                           Terje og jeg har 4 barn til sammen to gutter hver og 10 barnebarn tilsammen.

Jeg er pensjonist og har så smått begynt å forsone meg med det. Har en lang og bred arbeidsærfaring. Etter å ha  vært i arbeid i 45 år har jeg stadig litt dårlig samvittighet fordi jeg ikke gjør noe "fornuftig".

Jeg utdannet meg i voksen alder innen markedsføring og regnskap og det er vel det jeg har jobbet mest med. Men jeg har vert inom de fleste yrkene i mitt liv,jeg har gått gradene fra hushjelp til kundebehandler/konsulent i et firma som drev med varmekabler og våtrom. (tegnet og beregnet varmekabler til våtrom)

Mens jeg bodde på Gjøvik var jeg en forholdsvis aktiv tennis-spiller. Satt i styret i Gjøvik Tennisklubb i perioder og kurset meg og noe ble  etter hvert tennistrener. Jeg var også innom golf og tok green-card. Jeg gikk mye i fjellet i Rondone,Jotunheimen,Venabygdsfjellet Vestlandsfjellene. Jeg gikk også mye på ski om vinteren, vi bodde helt ved siden av skiløypa.

Nå har livet mitt blitt helt annerledes, jeg har tatt i bruk de hobbyene jeg aldri fikk tid til i mitt "forrige" liv men som jeg alltid har hatt lagret i bakhodet

Jeg har mange hobbyer.(kanskje altfor mange) Jeg strikker,hekler, syr litt, er hobbyfotograf, driver bittelitt med urter. Jeg maler litt,oljemalerier.Liker å lese en god bok. Og så har vi stor  hund(Leonberger) som tar mye herlig tid. Så har jeg hage, hus,samboer og ei mor i kjelleren.

Som dere skjønner har jeg ikke fritidsproblemer.