Velkommen til Sleneset.

På fergeleiet står det oppslagstavle med kart over øya.

Herunder finner du noe av det vi har å by på.

 

Han Steinar og ho Oddrun driver Sleneset Rorbuferie med båtutleie og Sleneset Gjestegård med mange overnattingsplasser.

Vi har Langneset med Rorbuer, båtutleie

Han Per og ho Kay leier ut Sengsnesset med anneks. Flott sted som ligger høyt og fritt i den grad noe er høyt på Sleneset.

Vi har en kjempefin småbåthavn med klubbhus, der er det muligheter til både klesvask og folkvask. Det er sykkelutleie og overnattingsmuligheter. slenesbat.no

Vi har en idyll ved Gamma der er det grillplass og en pram på tjernet like ved. Yppelig  plass for barnefamilier å kose seg. Det er også lov å Campe like ved.

Vi har en flott Golfpark som absolutt er verd et besøk. Sleneset Golfpark.

Sleneset bobilparkering  somligger ved Sleneset båtforenning

Ta også en tur på Kliffordbrygga Ho Aud har mye rart å vise fram ho har håndarbeid av forskjellig slag som ho selger og ting og tang ellers.http://www.audanitasleneset.com

Vi har også et aktivt Husflidlag som holder messer/utsalg både sommer og jul.

Båtbyggeri har vi også "Jakobsen Mek. verksted" www.jakmek.no/
om du trenger å ha båten din på slipen. Og de har en liten jernvarebutikk der du også får kjøpt deg en boks maling og pensler/koster.

Pettersen Drift AS ordner med alt som trengs og sprenges og  graves. Han Espen Pettersen driver dette firmaet.

Elektro i Bodø har også avdeling her ute Så om du trenger du elektriker må du ringe Han Per Asle Pedersen.

Edvardsen Regnskaphttp://edvardsenregnskap.no/ tar seg av regnskapet om du har behov for det.

Så er det ting på gang her ute.🙂🙂🙂🙂

Dan Kristian Larssen starter  med oppdrett av rognkjeks på Sleneset.

                                                       🙂

I tillegg til alt dette har vi  flotte turstier som alle kan gå både gammel og ung, barn og voksne. Følger man stien videre forbi Gamma kommer man til Peotjønna og videre til Straumøynessan som er helt ved havet og båtleia. 

Vi kan også tilby en lengere tur som går til Ulvøya. Det er bru over til øya og den er en fantastisk frodig perle som både vi som fastboende på Sleneset og besøkende benytter oss veldig mye av både sommer og vinter. Den er bevokst av løvskog for det meste svartbjørk.Ulvøya er en frodig oase som virkelig er verd et besøk. Den huser også "fjellet" vårt Ulvøyhåjen som rager hele 36 m over havet men har allikevel en fantastisk utsikt utover det flate landskapet her i øyriket.

Vi har et fantastisk område for padling med hundrevis av øyer store og små. Noen har kvite fine sandstrender Yppelig til å lande med kajakk.Har du lyst til å leie kajakk kan du ta kontakt med  Jettehuset,(https///m.jettehuset.) der du også få leie overnatting.

Liker du å dykke har vi fantastiske forhold for det. Lokale dykkere kan guide deg til de mest fantastiske dykkeropplevelser. Du kan hente deg delikatesser som Kamsjell,Oskjell,blåskjell og kråkeboller.

Utenom hekketiden har du muligheter til å få leid han Frode Johansen for å få guidet tur for  Fotosafari. Kanskje du får øye på vår store ugle Hubroen og Havørn.

Solværøyan idrett og ungdomslag arrangerer Slenesdagan en familiehelg midt i ferietiden (blir annonsert). Masse aktiviteter for barn og voksne.

Sleneset båtforening arrangerer Vårsleppet i pinshelgen(som regel). En helg med seilregatta og festlige dager både ute og inne på klubbhuset og på ungdomshuset.(blir også annonsert)

Vi har Fritidsbodenpå Sleneset som har åpen faste dager (se oppslagstavla og hjemmesiden). Der har de husflid,Garn,Sommerblomster,masse ting og tang.

Like ved Sleneset ligger en annen liten perle som er verd et besøk. Nord-Solvær med sine fasiliteter og aktiviteter som fortløpende blir annonsert.